SUNTEM PREZENTI SI PE SEAP
SUNTEM PREZENTI SI PE SEAP
TOP produse
Ofertă de produse
Detalii produs


Manusi Ansell HyFlex 11-840

 Manusi Ansell  HyFlex 11-840
12 RON
Punct bonus: 0 RON
De până la de două ori mai solidă decât o mănușă universală uzuală din nitril de clasă premium.
Stratul solid de acoperire din spumă de nitril, FORTIX™, (în curs de brevetare), cu o grosime de 1,1 mm, se remarcă prin rezistența la abraziune de nivel EN 4 și oferă astfel protecție de până la trei ori mai ridicată împotriva zgârieturilor în comparație cu alte mănuși ușoare cu strat de acoperire.
Stratul de acoperire FORTIX™ este cu 20% mai respirabil față de formulările anterioare. Rezultatul: mâini mai răcoroase, mai uscate, mai puțină transpirație.
Căptușeala este adaptată la anatomia mâinii și oferă astfel un confort ridicat la purtare, aproape ca o a doua piele: la baza degetului mic (pentru confort sporit), la vârfurile degetelor (tactilitate excelentă) și pe toată suprafața palmei (pentru mai multă dexteritate).
Cu echilibrul între rezistența sa la abraziune, confortul sporit și dexteritatea crescută, HyFlex® 11-840 reprezintă mănușa ideală pentru trecerea frecventă de la o operațiune la alta.
Materialul fără silicon înseamnă: piesele metalice nu sunt contaminate înainte de vopsire prin transferul de particule de silicon eliberate.
  • Numar articol
    11-840
    Masa
    50 g/buc
Creare magazin online